Stresszoldás és fejlesztés PilliMolli babákkal

Ki ne álmodozott volna felnőttként arról, hogy ismét gyerek lehessen. Hogy újra átélje azokat a gondtalan perceket, amikor még nem kellett a rezsivel foglalkozni, a napi betevőt megkeresni. Nem beszélve arról, hogy a gyermekkorunkhoz – általában – megannyi jó emlék fűződik: varázslatos pillanatok, gondtalanság, mosoly, öröm, sok játék. Ugye, te is hasonlóan érzel?

A gyermekkor egy igazi tündér- és álomvilág, amelyben

  • várakat építünk, és azok sosem dőlnek le;
  • szerepet játszunk, és senki nem szól ránk;
  • örök barátságokat kötünk;
  • szeretünk és szeretve vagyunk.

Aztán felnövünk, és ez az álomvilág elszáll.

 

Miben segít a Pilli Molli textilbaba?

Pedig valahol mélyen ott van még bennünk a gyermekkorunk. Ott van a hely, ahol mindig gyerekek leszünk, ahol álmodozunk. A Pilli Molli textilbabák ezt a varázslatos világot hozzák vissza nekünk és teremtik meg a gyermekeinknek is. Azt a helyet, amelyre mindenkinek szüksége van, hogy később kiegyensúlyozott, boldog felnőtt életet élhessen.

A műanyag tárgyak világában textilbabát, vagy figurát készíteni különleges dolog. Öleltünk már magunkhoz hideg estéken vagy reggeleken műanyag babát? Rideg és hideg élmény, igaz?

A puha pamut textilből készült babák átveszik testünk melegét és jó őket kézben tartani, melengetni. Mint anyának gyermekét. Tudom, hogy neked is fontos a gyermeked, és te is odafigyelsz arra, milyen játékot adsz a kezébe. Hiszen ahogy én sem, úgy te sem szereted a rossz minőségű, silány, olcsó tárgyakat magad körül. A Pilli Molli – többek között – ezért is született meg.

Stresszoldó Pilli Molli babák

A jó játékbaba lélekápoló, feszültségoldó.

  • A babák elsődlegesen kisugárzásukkal és puha anyagukkal oldják a stresszt.
  • Hőátvevő képességük nyugtatja a gyermeket.
  • A velük való foglalatosság fejleszti a szociális készségeket, a kreativitást, de akár a finommotorikát vagy a nagymozgást is.

A textilbaba egy lehetséges útmutató a felnőtté válás felé, ezért egyáltalán nem mindegy, milyen világot tárunk gyermekeink elé.

Ha te is így gondolod, ne habozz, és lepd meg gyermekedet, vagy akár magadat is egy Pilli Molli babával. Nézelődj kedvedre a webshopban .