Zselyke-15-e1547813192486

Zselyke, a legújabb PilliMolli baba és a kiegészítők

A tavalyi év egyik új babája volt Zselyke. Szeretem ezt a babámat, akárcsak a többieket, de őt különösen. Minden alkalommal, amikor nekifogok egy új Zselyke baba elkészítésének, valami különleges dolog történik. Érdekes módon állandóan új és új karakter születik belőle. Vajon miért? Mi történik bennem (vagy benne), ami miatt nincs két egyforma Zselykém?

Tudod, többnyire hetekig készül egy-egy PilliMolli baba, mert szabás, illetve tömés után napokig nézegetem, keresgélem a megfelelő fonalat, színt a hajhoz. Ha megtaláltam, akkor jön az anyagválogatás a ruhákhoz, majd végül a többi apró részlet. Aztán egyszer csak azon kapom magam, hogy megszületik a végleges kinézet.

barna hajú baba fülvédővel

Kiegészítők Zselyke babán

A babakészítésben azt is nagyon szeretem, hogy a polcomon sorakozó, felhasználásra váró kiegészítők, megmaradt anyagdarabok, apró díszecskék előbb-utóbb megtalálják a helyüket valamelyik babámnál. Zselykénél sem történt ez másként.

A legújabb PilliMolli baba egyszerűen sírt a pomponjaimért.  Már hónapok óta rakosgattam a különböző pomponokat ide-oda, mondván, előbb-utóbb fel fogom használni őket, de eddig nem illettek egyik PilliMolli babához sem. Na de most! Zselyke sálja! Hát persze! Remekül fog mutatni rajta! Ez azonban újabb ötletet adott.

 

Fülvédős PilliMolli babák

Ha már sál és pompon, akkor hideg, és ha már hideg, akkor fülvédő. Sapkája mindennek lehet, de ilyen kis csodája nem feltétlenül. Bevallom, ez a fülvédő most az egyik kedvencem.

baba rózsaszín haj barna fülvédő
A rózsaszín outfithez is kiválóan illik ez a fülvédő.

 

Különleges kiegészítők

kék hajú baba virágdíszekkelOlyan is gyakran előfordul azonban, hogy megakad a szemem néhány kislányoknak való holmin is. Így esett, hogy hajgumikat vettem, mert tetszettek a rajtuk lévő virágdíszek. Tudtam, hogy valamelyik babámhoz biztosan illeni fognak. Ahogy szoktam, jó sokat vártam, amíg megtaláltam hozzájuk a megfelelő „alanyokat”. Igen, a virágok is hetekig vártak a polcomon, de hiszem, hogy végül nem hiába.

 

Remélem, te is így gondolod.

Kíváncsi vagyok, milyen újabb kiegészítőkbe botlok majd, amelyek elvarázsolnak. Már csak abban bízom, hogy nem fogok újabb hónapokat várni a felhasználásukra, hanem azonnal tudni fogom, melyik babámhoz illenek.

Neked pedig azt javaslom, nézz körül a webshopomban és keresd meg az összes ilyen apró kiegészítőt és a legújabb Zselyke babáimat. Ha valamelyikük megtetszik, akkor rendelj gyorsan, mert most 6 Zselyke babából 4 azt várja, hogy mihamarabb Japánba repülhessen. Messzire kerülnek tőlem, de tudom, hogy nagyon jó helyük lesz. Ahogy nálad is, igaz?

Oszd meg te is, ha tetszett!

Megosztás itt: facebook
Megosztás itt: google
Megosztás itt: twitter
Megosztás itt: linkedin
Megosztás itt: pinterest
Megosztás itt: print
Megosztás itt: email